Zaštita osobnih podataka

DRUŠTVO SPORTSKE REKREACIJE – BIKE PARK SLJEME | Pantovčak 59, 10 000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 77189121543 | MBS: 21014559

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da organizator natjecanja DSR BIKE PARK SLJEME dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s organizatorom natjecanja DSR BIKE PARK SLJEME.

Organizator natjecanja DSR BIKE PARK SLJEME obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Organizator natjecanja DSR BIKE PARK SLJEME i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Klijent je suglasan da organizator natjecanja DSR BIKE PARK SLJEME, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Za posjetitelje službenih web stranica utrka u organizaciji DSR BIKE PARK SLJEME – MTB RACE DH SLJEME – UNIOR DH CUP, MTB ENDCRO CUP ENDURO SLJEME te utrka ZATVARANJE SEZONE: Na web stranicama natjecanja bikeparksljeme.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

© 2022. BK SLJEME 3. Vrbik br. 6, 10 000 Zagreb | OIB: 38431716545 | MB: 02967251 | Održavanje: M A T E V A